Eveniment unic la Teatrul Odeon ˗ Ali Moini – Man anam ke rostam bovad pahlavan

Centrul Național al Dansului București (CNDB) cu sprijinul Teatrului Odeon și al Institutului Francez București  prezintă în premieră, în România spectacolul Man anam ke rostam bovad pahlavan de Ali Moini. Evenimentul se va desfăsura vineri, 7 iunie, ora 20:30, la Teatrul Odeon, spectacolul fiind urmat de o sesiune de Q&A cu artistul Ali Moini.

Man anam ke rostam bovad pahlavan (Este prin Rostam moștenirea gloriei mele), situat la granița dintre spectacol și performance, aduce pe scena teatrului românesc o piesă cu o estetică și practică artistică inconfundabile. Ali Moini, acompaniat de duo-ul muzical 9 T ANTIOPE, prezintă o tulburătoare conversație cu dublul său, o marionetă de înălțime umană legată de artist printr-un sistem complicat de scripeți.

Prin confruntarea cu avatarul metalic, artistul iranian, Ali Moini, pune în scenă un infernal joc al morții și al vieții. Coregrafia tulburătoare și noțiunea de oglindă, ale cărei reflecții se traduc prin furie, violență, respingere, afecțiune, fidelitate și acceptare, pun în lumină teme profunde și potrivite pentru contextul realității în care trăim.

Biletele se achiziționează de pe http://bilete.teatrul-odeon.ro/alege-spectacol/1193