Sari la conținut
Prima pagină » Articole recente » Andu Dumitrescu, co-autor al spectacolului „ALGORITM”

Andu Dumitrescu, co-autor al spectacolului „ALGORITM”

Ne-am creat propriul „algoritm” vizual, auditiv și senzorial, în încercarea de a găsi răspunsuri la o serie de întrebări generate de revoluția tehnologică în mijlocul căreia ne aflăm. Vorbim despre identitate în contextul actual, despre conștiință, inteligență artificială, conștientizare, alienare, lipsa de timp, realitatea fragmentată în care existăm, manipulare, balansul între online și offline, adevărat/fals etc.

Tot procesul prin care am trecut lucrând la acest proiect reprezintă un pas important în încercarea de a înțelege momentul pe care îl trăim și care ar putea fi perspectivele. Subtitlul „open source performance” se referă la intenția mea de a-l updata (!) de la o reprezentație la alta și de a atrage în interiorul „Algoritmului” oameni din cele mai diverse domenii.

Proiectul nostru nu oferă răspunsuri, doar pune întrebări, în speranța că asta îi va ajuta pe cei care aleg să petreacă împreună cu noi 1h:15’ să conștientizeze cum arată, de fapt, momentul în care ne aflăm și cum nu ne lăsăm timp pentru a încerca să-l și înțelegem.

ALGORITM – Un open source performance vizual-auditiv-senzorial 2019+.

Echipa:
Andu Dumitrescu: regie/instalație video
Cezar Stănciulescu: sound design
Vero Nica: text
Jenniffer Corrales: consultant artistic

Omul: Cristina Toma
Vizionarul: Marius Tănăsescu
Sasha: Vero Nica

ALGORITM este un eveniment propus de Asociația VAR, în parteneriat cu UNATC – CINETic

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.