Abonați-vă la newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul CULTURA

* indicates required

Blogroll

[caption id="attachment_25470" align="alignnone" width="200"]Ader la Romania Publicație despre democrație, educație și reconstrucție[/caption]

Newsletter

[newsletter]

No Access

[dlm_no_access]

Arhiva „Cultura” ePaper

Flipbook & Free PDF Download / Răsfoiţi online şi descărcaţi gratuit revista în format PDF [flipbook pdf="http://revistacultura.ro/pdf/Cultura_4_458.pdf"]

[flipbook id="25726" width="100%" height="580"]

VEZI SUMARUL | DESCARCĂ ÎN FORMAT PDF | VEZI PE TOT ECRANUL

Abonați-vă la newsletterul săptămânal

Parteneri

[caption id="attachment_25175" align="center" width="300"]radio-romania-cultural Radio România Cultural[/caption]
[caption id="attachment_25467" align="center" width="174"] Muzeul Național Cotroceni[/caption]

Vivia Sandulescu

Vivia Săndulescu (n. 25.05.1957, Constanța) este conf.univ.dr., actualmente colaborator al Universității „Ovidius” din Constanța. Are experiență didactică în zona dansului la toate nivelurile, de la preșcolari la master, în specialități teoretice și practice: Colegiul de Artă „Regina Maria” în Constanța, Liceul de Coregrafie București, UNATC „I.L.Caragiale”, Universitatea „Gheorghe Cristea” ș.a. Începând din 1987 colaborează cu numeroase articole la reviste din țară și străinatate. Este coautor, împreună cu Cătălin Caracaș, al volumului documentar „Consemnări coregrafice. Baletul Operei Naționale București”, Editura Arco, Milano, 2010 și Editura RAO, București, 2011. A semnat volumul „Dansul în secolul XX” de Isabelle Ginot și Marcelle Michel, traducere din limba franceză, Editura Art, 2011.

Felicia Muntean

FELICIA MUNTEAN, născută în 1961, a absolvit Facultatea de filologie, secția română-franceză în anul 1987. Este doctorand în filologie, cu o teză intitulată „Biograful român – maestru în arta memoriei.” A publicat poezii și articole în Echinox, Transilvania, Steaua. Este profesor de limba și literatura română și literatură universală în învățământul liceal.

Horia Pătraşcu

HORIA PĂTRAȘCU, s-a născut în 1976, este licențiat și doctor în filosofie al Universității din Iași. Publică articole științifice și culturale în reviste din țară și străinătate. Ultima carte publicată : Terapia prin Cioran. Forța gândirii negative (2014)


  Nu a fost gasit

  Autorul cautat de dvs. nu a fost gasit. Verificati daca ati scris numele corect si incercati din nou.

  Sugestii:

  ANA PETRACHE
  BOGDAN DUCA
  C. STANESCU
  DANIEL CRISTEA-ENACHE
  CONSTANTIN STOICIU
epaper Legenda comenzi: instructiuni_epaper